marți, 17 ianuarie 2017

Dovada Nr. 10: Gândiți-vă la Cutia de Donații



     V-ați gândit vreodată la cutia de donații din biserică? Dacă Dumnezeu este real, de ce trebuie să o treacă pe la fiecare? Dacă citiți aceste versete din Biblie, puteți vedea că Dumnezeu pretinde a fi extrem de puternic și dispus să răspundă la orice rugăciune:

    Matei 7: 7
    Matei 17: 20
    Matei 21: 21
    Marcu 11: 24
    Ioan 14: 12-14
    Matei 18: 19
    Marcu 9: 23
    Luca 1: 37


    Gândiți-vă așa: de ce preoții și diaconii bisericii nu se adună în fiecare duminică dimineața ca să se roage la Iisus pentru banii de care au nevoie? De ce Iisus nu le răspunde la rugăciuni? De ce bisericile trebuie să cerșească bani de la muritorii de rând atunci când există un Dumnezeu atotputernic nemuritor, care ar trebui să ofere acel ceva pe care ei îl cer? Iată ce spune "Dumnezeu":

    Roagă-te la mine pentru orice și voi auzi și iti voi răspunde rugăciunilor tale. Apare în zeci de locuri in Biblie, dar îmi place modul în care este spus în Marcu 11:24 : "De aceea vă spun că, orice veți cere în rugăciune, credeți că l-ați primit, și va fi al vostru." Orice ai nevoie - bani, dragoste, fericire, numește-le - Sunt aici să le furnizez pentru tine.

    Există un singur lucru de care am nevoie în schimb. Am nevoie de banii tăi. Am nevoie de o mulțime de bani. Biblia precizează că dați zeciuială zece la sută din venitul vostru pentru mine, dar luați-o ca pe un minim. Sunteți liberi să dați mai mult!

    Deoarece, chiar dacă am creat universul și tot ce este în el, și chiar dacă vă voi da tot ceea ce cereți în rugăciune, nu pot da un șfanț unei biserică, niciodată. Când trece cutia de donații pe la fiecare in biserică, nu uitați să dați cu generozitate!

Acest lucru, desigur, este ridicol.

    Motivul pentru care se practică pasarea cutiei milei in biserică este faptul că Dumnezeu este imaginar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu