marți, 25 aprilie 2017

Dovada nr. 19: Observă cât de mult îl ignori pe Iisus

Isus a făcut o serie de declarații foarte clare cu privire la bani și bogăție în Biblie. De exemplu:


Matei 06:19

Nu vă strangeți comori pe pământ, unde molia și rugina distrug si unde hoții pătrund și fură; dar strângeți-vă comori in rai, unde nici molia sau rugina nu distrug și unde hoții nu pătrund și fură. Căci unde este comoara ta, acolo iți este și inima, de asemenea.


Luca 14:33

Oricare dintre voi care nu renunță la tot ce are nu îmi va putea fi discipol.


Matei 6:24

Nimeni nu poate sluji doi stăpâni; căci îl va urî pe unul și îl va iubi pe celălalt, sau îi va fi loial unuia și îl va nesocoti pe celălalt. Nu îl puteți sluji pe Dumnezeu si banii.

 
vizitați și www.BibliaPentruSceptici.ro
Matei 19:28-29

Isus le-a spus: "Eu vă spun adevărul, la înnoirea tuturor lucrurilor, când Fiul Omului va sta pe tronul său glorios, voi, care M-ați urmat, veți ședea și voi pe douăsprezece  tronuri, judecând cele douăsprezece triburi ale Israelului. Și toți cei care si-au părăsit casa sau frații sau surorile, sau tatăl, sau mama, sau copii sau câmpuri de dragul meu va primi o sută de ori mai mult și va moșteni viața veșnică.


Luca 9:23-25

Apoi le-a spus tuturor: "Dacă voiește cineva să vină după mine, el trebuie să se lepede de sine și să ia crucea în fiecare zi și să mă urmeze. pentru oricine vrea să-și salveze viața o va pierde, dar oricine își va pierde viața pentru mine și-o va salva. . Ce bine este pentru un om să câștige toată lumea, dar totuși să rătăcească sau pierde pe sine însuși?


Matt 13: 22

Cel care a primit sămânța care a căzut între spini, este cel ce aude cuvântul, dar grijile acestei vieți și înșelăciunea bogăției îl sufoca, făcându-l neroditor.



Evrei 13:5

Păstrați-vă viețile departe de iubirea de bani si mulțumiți-vă cu ce aveți, pentru că Dumnezeu a spus, "Nu te voi lasa niciodată,  nu te voi părăsi niciodată."


Fapte 2:44-45

Toți credincioșii erau împreună și aveau totul în comun. Vânzând posesiile lor si bunurile, ei le-au dat tuturor ceea ce aveau nevoie.


Mesajul este clar. Dacă doriți sa il urmati pe Isus, trebuie să "iti vinzi bunurile și să le dai săracilor." Este un mesaj foarte simplu și ușor de făcut. Ai făcut-o? Faptul că citiți această pagină ar indica faptul că nu. Sunt sanse să ai un computer, să-ti platesti internetul in fiecare luna , să locuiesti într-o casă sau intr-un apartament, să ai o mașină etc. Cu alte cuvinte, trăiești o viață la un nivel de bogăție de neimaginat în timpul lui Isus. Între timp, miliarde de oameni de pe planetă trăiesc într-o sărăcie cumplită .De ce nu vinzi totul și îl urmezi pe Isus , așa cum cere el în Biblie? Motivul este simplu: Isus și Dumnezeu sunt imaginari, și tu știi asta. Dacă Isus ar fi real, ați face ceea ce spune.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu