luni, 26 decembrie 2016

Dovada ”Uită-te la Predicatorul, Pastorul sau Preotul Tău”

Conform Bibliei, există diverse feluri de a-ți da seama dacă cineva se comportă în mod Creștin. Predicatorul, pastorul sau preotul tău se comportă la litera cărții? Iată patru dintre cele mai importante îndrumări ale Bibliei:

#1 – Creștinii sunt tăcuți

În Matei 6: 5-8, Iisus le spune creștinilor cum să se roage:
"Când vă rugați, să nu fiți ca fățarnicii, cărora le place să se roage stând în picioare în sinagogi și la colțurile ulițelor, ca să fie văzuți de oameni. Adevărat vă spun că și-au primit răsplata în întregime. Dar atunci când te rogi, du-te în camera ta, închide ușa și roagă-te Tatălui tău, care este nevăzut. Apoi Tatăl tău, care vede ceea ce se face în ascuns, te va răsplăti. Și când te rogi, nu da din gură ca păgânii, care cred că vor fi auziți grație cuvintelor lor multe. Nu fiți ca ei, căci Tatăl vostru știe de ce aveți nevoie înainte de a-l întreba."
Oare predicatorul, pastorul sau preotul tău se roagă în public ca un ipocrit? Bate câmpii ? Dacă este așa, atunci îl sfidează pe Iisus.

#2 – Creștinii sunt tăcuți 2

În 1 Tesaloniceni 4: 11-12, creștinii sunt încurajați să trăiască în liniște:
Fă-ți o ambiție din a duce o viață liniștită, de a-ți vedea de treaba ta și de a lucra cu mâinile, așa cum v-am spus, astfel ca viața ta să câștige respectul celorlalți și astfel încât să nu fii dependent de nimeni.
Oare predicatorul, pastorul sau preotul tău trăiește o viață liniștită, lucrează cu mâinile lui și își vede de treaba lui?

#3 – Creștinii nu au avere

În Matei 6: 19-21, Iisus le spune discipolilor săi să renunțe la bunurile lor:
Nu strângeți comori pe Pământ, unde molia și rugina distrug și unde hoții sparg și fură. Ci strângeți-vă comori în cer, unde molia și rugina nu distrug și unde hoții nu intră și fură. Căci unde este comoara ta, acolo va fi și inima ta, de asemenea.

În Matei 19:21, Iisus spune:

Dacă vrei să fii desăvârșit, du-te, vinde bunurile tale și dă săracilor și vei avea comori în cer. Apoi vino și urmează-mă.
Predicatorul, pastorul sau preotul tău are o casă frumoasă, conduce o mașină frumoasă și poartă haine frumoase? De ce? De ce nu îl ascultă pe Iisus?

#4 – Creștinii pot demonstra că sunt creștini

În Marcu 16: 17-18, Iisus este foarte clar cu privire la ceea ce vor fi în măsură creștinii adevărați să facă pentru a-și demonstra credința:
Și aceste semne îi vor însoți pe cei care cred: În numele meu vor alunga demoni; vor vorbi în limbi noi; vor ridica șerpi cu mâinile lor; și când vor bea otravă mortală, nu îi va durea deloc; își vor pune mâna pe oameni bolnavi și aceștia se vor însănătoși. "

Poate predicatorul, pastorul sau preotul tău să bea otravă fără sa moară ? Dacă nu, conform lui Iisus, el nu crede.

www.BibliaPentruSceptici.ro
Gândește-te doar. Iisus și Biblia sunt destul de clari cu privire la aceste lucruri. Iar predicatorul, pastorul sau preotul tău ar trebui să aibă cea mai strânsă legătură cu Iisus dintre toți cunoscuții tăi. Predicatorul, pastorul sau preotul tău urmează Biblia? Probabil că nu. Nimeni dintre cei pe care îi cunoști nu practică aceste lucruri. Nu există nici un Creștin pe Pământ care să bea otravă fără să moară.
_____________________ 

Motivul pentru care predicatorul, pastorul sau preotul tău ignoră Biblia este faptul că Dumnezeu este imaginar. Dacă Dumnezeu ar fi real, predicatorul, pastorul sau preotul tău ar urma Biblia întocmai. Și la fel ai face și tu.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu